Gå direkte til indholdet
Udenrigsministeriet

Finlands Ambassade, København: Team Finland

FINLANDS AMBASSADE, København

Tlf. +45-3313 4214
E-post sanomat.kob@formin.fi
Dansk | Suomi | Svenska | facebook | 
Normal tekststørrelseStørre tekst
 

Team Finland i Danmark

Team Finland betyder samarbejde og bedre udnyttelse af ressourcer til gavn af Finland og finske virksomheder. Formålet er at gøre Finland til en forløber i et foranderligt globalt miljø. Statsministeriet, udenrigsministeriet, beskæftigelses- og erhvervsministeriet og uddannelses- og kulturministeriet samt offentligt finansierede organisationer og institutioner under disse ministerier både i Finland og i udlandet udformer Team Finland -samarbejdets kerne. Arbejdet sker i tæt samarbejde med forskellige interessenter og aktører indenfor industri, kultur samt uddannelse. 

Læs mere: team.finland.fi.

Team Finland -kontaktpersoner i Danmark

Team Finland-koordinator:
Ministerråd Kirsti Pohjankukka
Finlands ambassade, København

Team Finland-ordførende:
Ambassadør Ann-Marie Nyroos

Kontakt os: sanomat.kob@formin.fi / (+45) 33 13 42 14

Team Finland i Danmark

Team Finlands målsætninger i Danmark

Team Finlands opgave i Danmark er at udbrede kendskab til både Finland og finsk innovativ tankegang. Team Finland-samarbejdets målsætning er at fremme bevidstheden om finske produkter, tjenesteydelser og kultur og deres adgang til det danske marked. Team Finland vil ligeledes fremhjælpe danske investeringer til Finland. Design, især tøjdesign og mode, fødevarer, cleantech, moderne kunst, musik og turisme er særligt fremhævede samarbejdsområder.

Den rene og uberørte finske natur samt eksotiske rejseoplevelser er særligt interessante for danskerne. Rene naturlige råvarer (wild food) vækker også dansk interesse. Andre interesseområder er det finske skolesystem, teknologiske innovationer og viden og den finske IT-sektor.

Mere info

Print denne side

Dette dokument

Opdateret 21-10-2015


© Finlands Ambassade, København | Information om hjemmesiden | Kontakt