Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen suurlähetystö, Kööpenhamina: Kalenteri

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Kööpenhamina

Puh. +45-3313 4214
S-posti: sanomat.kob@formin.fi
Dansk | Suomi | Svenska | facebook | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Hobbyhorse Revolution

I løbet af de sidste ti år er kæphesteridning blevet et globalt fænomen og en livsstil for tusindvis af unge.

’Hobbyhorse Revolution’ er en sjov og bevægende film om nogle af de teenagere, der bruger kæphestene til at stå sammen i stærke fællesskaber og finde deres plads i en verden, hvor det ikke altid er let at være ung og anderledes. Vi følger de tre unge piger, Aisku, Elsa og Alisa, hvis liv er blevet forvandlet af deres nye interesse. På trods af manglende forståelse fra omverden, dyrker pigerne modigt deres passion ved at selv at kreere farverige og fantasifulde kæpheste, der alle har navne og egen personlighed.

De engagerer sig online, de træner udendørs i skove og parker, de deltager i landsstævner i kæphesteridning – og de tager det meget seriøst!

Nutidens finske teenagere har taget en traditionel børneleg til sig og løftet den til et helt nyt niveau, og kæphestefeberen spredes nu også i Danmark og andre lande. Men kan Aisku, Elsa, Alisa og alle de andre kæpheste-entusiaster bryde fri af fordommene og få lov til at dyrke deres nye sportsgren uden latterliggørelse fra verden omkring dem?


4.10.2017 19:00 - 31.12.2017 19:00

Paikka
Biografer i Danmark

Linkit ja liitteet
Se trailer for filmen

Tulosta

Päivitetty 20.9.2017


© Suomen suurlähetystö, Kööpenhamina | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot