Gå direkte til indholdet
Udenrigsministeriet

Helsinki bliver mødested for Europa og Asien under EARS - Finlands Ambassade, København : Aktuelt

FINLANDS AMBASSADE, København

Tlf. +45-3313 4214
E-post sanomat.kob@formin.fi
Dansk | Suomi | Svenska | facebook | 
Normal tekststørrelseStørre tekst
 
Nyheder, 04-07-2014

Helsinki bliver mødested for Europa og Asien under EARS

 EARS on Helsinki –event samler folk fra den kreative industri til Helsinki 4.–7. september 2014 for at mødes og skabe nye netværker.

Billede: Hanne Granberg
EARS2

 EARS – Europe-Asia Roundtable Sessions er en international event for de dygtige og kreative fra Europa og Asien, hvor de kan finde nye virksomhedsidéer, dele deres gode praksis og blive inspireret af nye idéer. EARS er også for alle dem der er interesseret i internationalt samarbejde mellem Europa og Asien. EARS on Helsinki fokuserer på Asien og der er bl.a. networking, workshops og besøg på lokale forretninger i programmen.

Lineup består af bl.a. pionerer i asiatisk musik- og festivalindustri, én af de største designers fra Kina og de mest centrale folk i underholdning og medie branchen i Asien. Talerne kommer fra Japan, Kina, Korea, Serbien, Frankrig og Finland. Bland talerne er navne som Shen Lihui (Virksomhedsleder og grundlægger, Modern Sky Entertainment), Suvi Kallio  (Virksomhedsleder, Flow Festival) og Bojan Boskovic (grundlægger, EXIT & MAD festivals i Belgrad). Alle talerne og mere information findes på EARS hjemmeside www.ears.asia

Print denne side

Dette dokument

Opdateret 04-07-2014


© Finlands Ambassade, København | Information om hjemmesiden | Kontakt