Gå direkte til indholdet
Udenrigsministeriet

Nordic embassies for equality - CPH Pride Parade 2017 - Finlands Ambassade, København : Aktuelt

FINLANDS AMBASSADE, København

Tlf. +45-3313 4214
E-post sanomat.kob@formin.fi
Dansk | Suomi | Svenska | facebook | 
Normal tekststørrelseStørre tekst
 
Nyheder, 25-08-2017

Nordic embassies for equality - CPH Pride Parade 2017

Finland fejrer i 2017 sit 100-årsjubilæum som selvstændig nation. At fremme ligestilling mellem kønnene og forbedre seksuelle- samt kønsminoriteters position i samfundet, er vigtige temaer under Finlands jubilæumsår. Finlands ambassade i København deltager i "100 ligestillingsinitiativer" ved at samle de nordiske ambassader i København til deltagelse i Copenhagen Pride Paraden d. 19.8.

Nordic embassies for equality

Et af de initiativer, som har til formål at fremme ligestilling både nationalt og internationalt, er kampagnen "100 ligestillingsinitiativer". Kampagnen indebærer at deltagende organisationer finder nye og konkrete måder ar fremme ligestilling på.

Finlands ambassade i København deltager i "100 ligestillingsinitiativer" ved at samle de nordiske ambassader i København til deltagelse i Copenhagen Pride Paraden d. 19.8.2017. De nordiske ambassader deltager i Pride Paraden sammen under titlen "Nordic embassies for equality".

Chargé d'affaires a.i., ministerråd på Finlands ambassade i København, Kirsti Pohjankukka udtaler: "Temaet for Finlands jubilæumsår er "sammen". Vi er sammen ved at skabe en fejring af jubilæumsåret både i Danmark og hjemme i Finland. I Danmark har ambassaden samarbejdet med blandt andet danske foreninger, kunst- og kulturinstitutioner, samt firmaer. Vi er særligt glade for at kunne deltage i Copenhagen Pride Paraden sammen med vore nordiske naboer".

Læs mere:

Print denne side

Opdateret 25-08-2017


© Finlands Ambassade, København | Information om hjemmesiden | Kontakt